Zorgzoeker_EMB_12-18

Werken bij

Onze organisatie

Driestroom ondersteunt mensen met en zonder beperking bij het realiseren van alledaags geluk. Op zo’n 90 kleinschalige locaties in regio Arnhem-Nijmegen en daarbuiten, kunnen cliënten wonen, leren en/of werken. Hier krijgen zij ondersteuning en zorg op maat, van dagbesteding tot aan 24-uurs zorg. Daarnaast zijn er door het hele land zo'n 130 Driestroomhuizen waar cliënten opgroeien in een gezin.

Mogelijkheden

Werken bij Driestroom betekent werken in een eigenzinnige organisatie van en voor mensen.Wil jij bijdragen aan het alledaags geluk van anderen? Dan is Driestroom wellicht wat voor jou. De ideale baan is natuurlijk voor iedereen anders. Driestroom biedt verschillende mogelijkheden. Van vaste baan tot vrijwilligerswerk en van stageplek tot leer- en werktraject. Je kunt bij ons fulltime of parttime aan de slag en met vaste werktijden of wisselende diensten.

Jij en Driestroom? 

Bij Driestroom krijg je volop kansen om jezelf te ontwikkelen in een collegiale en uitdagende werkomgeving waarin contact en bevlogenheid essentieel zijn.