Zorgzoeker_VG_Senioren

Onze flexmedewerkers

Ben jij een Zeer Zorgzame Professional?

Dan is werken voor het flexbureau van Driestroom voor jou een uitkomst. Als ZZP’er bij Driestroom heb je veel vrijheid in wanneer, waar en met wie je werkt en werk je voor een organisatie die het beste voorheeft met haar medewerkers en cliënten. Werk je voor het flexbureau van Driestroom dan ben je op verschillende momenten inzetbaar. Afhankelijk van het gewenste aantal werkuren kun je op incidentele, acute of op langdurige basis bij Driestroom aan de slag.

Groei in flexwerk

Ontwikkeling loopt als een rode draad door de Driestroomorganisatie. Ontwikkeling van cliënten én van medewerkers. Daarom heb je als flexwerker recht op scholing. Mocht je een aanvullende opleiding nodig hebben om je werk naar de standaarden van Driestroom te kunnen uitvoeren, dan krijg je die. Wat we van jou verwachten? Een grote bereidheid om je voor een ander in te zetten. De cliënt staat bij Driestroom nu eenmaal centraal. Naast ontwikkeling door opleiding biedt het flexbureau je ook de mogelijkheid om op een andere manier te groeien. Een vaste functie ligt namelijk binnen bereik omdat je als flexwerker voorrang hebt op externe kandidaten.

Flexklik

Driestroom vindt het belangrijk dat er een klik is tussen de medewerkers die veel met elkaar te maken hebben. Hiervan profiteren namelijk ook de cliënten. Daarom voeg jij als flexwerker daadwerkelijk wat toe aan het team waarin je wordt ingedeeld. Zo kun jij immers het beste uit jezelf halen.

Jij en Driestroom?

Denk je dat jij en Driestroom een goede combinatie zijn? En ben je nieuwsgierig naar de ervaringen van andere flexwerkers? Lees dan eens hun verhalen. Als deze je aanspreken, klik dan hier voor het sollicitatieformulier. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze vaste pool flexmedewerkers!