Zorgzoeker_VG_Senioren

Onze flexmedewerkers

Wij zijn altijd op zoek naar flexmedewerkers. Onze teams hebben namelijk regelmatig behoefte aan tijdelijk personeel, bijvoorbeeld vanwege ziekte of vakanties. Jij kunt deze plek invullen en zo zorg jij ervoor dat onze cliënten de aandacht en zorg krijgen die zij verdienen. En het mooiste is: jij bepaalt zelf wanneer en waar je het liefst wilt werken. Klinkt dit interessant? Dan is werken voor het flexbureau van Driestroom voor jou de ideale uitkomst.

Als flexer heb jij veel vrijheid in wanneer, waar en met wie je werkt en werk je voor een organisatie die het beste voorheeft met haar medewerkers en cliënten. Werk je voor het flexbureau van Driestroom dan ben je op verschillende momenten inzetbaar. Afhankelijk van het gewenste aantal werkuren kun je op incidentele, acute of op langdurige basis bij Driestroom aan de slag. Ben jij benieuwd naar het verhaal van onze flexmedewerker Mirjam? Lees het hier.

Groei in flexwerk
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers belangrijk. Daarom heb je als flexwerker recht op scholing. Mocht je een aanvullende opleiding nodig hebben om je werk naar de standaarden van Driestroom te kunnen uitvoeren, dan krijg je die. Wat we van jou verwachten? Een grote bereidheid om je voor een ander in te zetten. De cliënt staat bij Driestroom nu eenmaal centraal. Naast ontwikkeling door opleiding biedt het flexbureau je ook de mogelijkheid om op een andere manier te groeien. Een vaste functie ligt namelijk binnen bereik omdat je als flexwerker voorrang hebt op externe kandidaten.

Jij en Driestroom?
Denk je dat jij en Driestroom een goede combinatie zijn? Klik dan hier voor de vacature en solliciteer direct. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van onze vaste pool flexmedewerkers!