Contact

Interesse? 

Heb je interesse in een stageplaats of leer- en werktraject bij Driestroom? Neem dan contact op met praktijkopleider Sandra Doeleman. Hieronder stelt Sandra zich voor: 

Wie ben je?
Ik ben Sandra Doeleman, werkzaam als praktijkopleider, onderdeel van de afdeling P&O. Mijn kantoor bevindt zich op het Centraal Bureau in Elst. Ik werk al sinds 1996 voor Driestroom en heb een brede ervaring in de zorg. Ik heb onder andere gewerkt in de dagbesteding en in een woonvorm voor kinderzorg en ouderen.

Wat zijn jouw werkzaamheden binnen Driestroom?
Ik houd me bezig met het matchen van stagiaires en stageplekken en het contact met scholen. Daarnaast koppel ik mensen aan leer-werktrajecten en stuur ik werkbegeleiders aan voor een juiste begeleiding van stagiaires en leerlingen. Ik organiseer introductiebijeenkomsten voor stagiaires en nieuwe medewerkers en houd intervisie-bijeenkomsten voor BBL-leerlingen (in groepen bespreken we wat zij meemaken om anderen te inspireren). Daarnaast heb ik gesprekken met stagiaires en leerlingen over hun voortgang en ben ik betrokken bij diverse projecten zoals een Driestroomklas voor kleurrijke leerlingen en stagiaires. Tot slot coördineer en match ik vrijwilligers aan maatjes(projecten).

Welke mogelijkheden biedt Driestroom aan studenten?
Jaarlijks zijn er binnen Driestroom zo’n 100 stagiaires aan de slag en zo’n 20 BBL-ers. Doordat Driestroom ruim tachtig verschillende locaties heeft, is er in de meeste gevallen een goede stageplek te vinden. Driestroom heeft stageplekken beschikbaar voor mbo-, hbo- en een klein aantal wo-studenten. Daarnaast zijn er leer-werktrajecten mogelijk voor BBL-studenten (leren en werken) of BOL-studenten (leren en stage lopen). Stagiaires krijgen een stagevergoeding aangeboden en BBL-ers krijgen via de CAO een leerlingsalaris en Driestroom betaalt de opleiding. Je krijgt de juiste ondersteuning en een plek waar je kunt leren en groeien in het werken in de zorg.

Wat zijn jouw toekomstdromen voor Driestroom?
Ik word blij wanneer een leerling ontdekt wat hij of zij allemaal kan. Ik zou daarom graag zien dat we jonge mensen, die nog op het voortgezet onderwijs zitten, al de kans geven om kennis te maken met onze organisatie. Wij richten ons daarnaast op een divers en kleurrijk personeelsbestand dat ik graag wil laten groeien. Daarnaast zou ik via BBL-trajecten meer verpleegkundigen willen laten opleiden.

Contact
T 06 – 53 16 31 68
praktijkleren@driestroom.nl of sandradoeleman@driestroom.nl